Outsourcing informačných technológií a služieb, zmluva o úrovni týchto služieb - Lichnerová, Linda
Využívanie metódy outsourcingu služieb spojených s informačnými technológiami v podniku. Zavedenie outsouringu služieb pomáha znížiť náklady na informačné technológie. Prejavenie výhod outsourcingu v pružnosti inovačného cyklu. Koncentrácia podniku na vlastné podnikanie.