Outsourcing a faktoring z pohľadu rozpočtových pravidiel verejnej správy - Konvalinková, Iveta
Charakteristika outsourcingu a factoringu všeobecne. Výhody a nevýhody outsourcingu. Základné fázy outsourcingu. Medzinárodný outsourcing. Základné služby faktoringu. Aplikácia faktoringu v praxi. Outsourcing a faktoring vo verejnej správe.