Bezpečnost informačních systémů v souvislosti s ochranou před škodlivým softwarem - Suchánek, Petr
Informačné systémy a ich bezpečnosť. Ľudský faktor a bezpečnosť informačných systémov. Informačný systém ako otvorený systém. Bezpečnosť operačných systémov. Počítačové výrusy. Typy počítačových výrusov. Ďaľšie typy škodlivého softwaru. Základné princípy bezpečnosti.