Opatrenie Ministerstva školstva Slovenskej republiky č. CD-2007-14531/30268-1:071
Opatrenie MŠ SR zo 17. októbra 2007 č. CD-2007-14531/30268-1:071, ktorým sa ustanovuje suma maximálneho ročného školného na akademický rok 2008/2009 pre študijné programy v externej forme. Príloha k opatreniu.