Kuľturologičeskij potencial precedentnych tekstov v praktike prepodovanija RKI (na primere literaturnych reminiscencij v gazetno-žurnaľnych zagolovkach) - Dulebová, Irina
Vyučovanie ruského jazyka ako cudzieho na odborných vysokých školách. Potreba poznania kuľtúrnych odlišností dvoch jazykov a reálií. Vyučovanie ruského jazyka s praktickým využitím literatúrnych reminiscencií z tlače.