Logistický audit nie je strašiak, ale nástroj riadenia - Marková, Zuzana
Logistický audit, ktorý prináša nový pohľad na chápanie pojmu audit. Logistické riadenie podniku. Audit a jeho ciele. Koncepcia logistického auditu. Výstupy logistického auditu. Základné metodické princípy logistického auditu.