Aplikácia modelu CAF vo verejnej správe SR - Paulová, Iveta
Zavedenie modelu CAF ako systému hodnotenia úrovne riadenia verejnej správy v Slovenskej republike. Charakteristika a štruktúra modelu CAF. Prehľad o aplikácii modelu CAF v priebehu rokov 2002-2006 v SR.