Predpoklady rozvoja malých a stredných podnikov v podmienkach novej ekonomiky - Šúbertová, Elena
Vývoj štruktúry podnikateľských subjektov v SR. Postavenie podnikateľov a manažérov v malých a stredných podnikoch (MSP). Bariéry rozvoja MSP a ich riešenia.