V hlavní roli: Product placement - Dvořáková, Šárka
Product placement častokrát lepší než reklama, pretože zobrazuje produkt v prirodzenom prostredí. Product placement vo filme. Film o Jamesovi Bondovi ako najlepší bilbord na svete. Najväčšia výhoda reklamy vo filme - nedá sa vypnúť. Product placement v českých filmoch. Rôzne formy product placementu. Product placement aj v hudbe.