Nakupujeme v e-shopu - Štajer, Libor
E-shop vo svojej podstate ako klasický tradičný obchod, ktorý využíva elektronické prostriedky komunikácie medzi obchodníkom a spotrebiteľom. Uzavretie dištančnej zmluvy medzi obchodníkom a spotrebiteľom. Práva spotrebiteľa. Možnosť odstúpenia od dištančnej zmluvy.