Komparace míry otevřenosti malých a velkých ekonomik Evropské unie (Kuznets-Woytinského metodou) - Zlý, Bohumír
Veľkostná skladba ekonomík členských štátov EÚ. Poradie členských štátov EU - 25 podľa populácie a výšky HDP. Ekonomické kritérium miery otvorenosti krajín EÚ.