Do popredia ide efektivita a kvalita - Dienerová, Hana
Moderné nástroje finančného manažmentu v rukách miestnych samospráv. Nakladanie s verejnými financiami. Osvedčené spôsoby riadenia. Získanie obrazu o vývoji a efektívnosti riadenia vlastnej samosprávy. Zvyšovanie kvality riadenia.