Umění jako investiční alternativa - Votrubová, Marina
Posúdenie umenia ako investície. Služba Art Banking na českom bankovom trhu pre skúsených zberateľov, ale aj pre začiatočníkov. Obdobie boomu medzinárodného trhu s umením. Indexy umeleckých diel. Optimistický pohľad na investovanie do umenia i v budúcnosti.