[Správa společností] - Szarková, Miroslava, 1951-
Recenzia na publikáciu kolektívu českých a slovenských autorov, ktorá komplexne zachytáva problémy správy spoločnosti (Corporate governance). Publikácia je rozvrhnutá do siedmich kapitol a kladie si za cieľ názorným spôsobom vysvetliť teoretické základy problematiky corporate governance, ukázať podstatu a príčiny javov vyskytujúcich sa v každodennej praxi.