Jak vyrůst v rámci globální korporace
Transnacionálne spoločnosti a problematika strategického riadenia pobočiek. Ako vyniknúť v rámci globálnej štruktúry. Etnocentrické myslenie. Mentalita stáda. Dve cesty ako zvýšiť význam pobočky - prevzatie iniciatívy a budovanie profilu. Kanály k získaniu pozornosti. Hrozba strategickej izolácie.