Quo vadis výkaznictví pojišťoven - Mančík, Martin
Riešenie problematiky nového medzinárodného štandardu - Poistné zmluvy. Predstavenie modelu pre oceňovanie záväzkov z poistných zmlúv. Účel rizikovej marže. Zahrnutie budúceho poistného do modelu v prípade obnovovaných zmlúv. Vykazovanie obstarávacích nákladov. Ocenenie poistného záväzku.