Reklama na potraviny a doplňky stravy - Bicková, Dagmar
Platnosť nariadenia Európskeho parlamentu a Rady ES č. 1924/2006, ktoré komplexne upravuje tvrdenia o blahodarnom pôsobení potravín na naše zdravie. Čoho je potrebné sa vyvarovať pri týchto reklamných tvrdeniach. Čo je nutné splniť. Zoznamy povolených tvrdení. Povinné údaje pri zdravotných tvrdeniach. Uvádzanie všeobecných tvrdení je zakázané. Tvrdenie s vyššou ochranou.