Šokující reklama aneb Jak silné jsou vaše nervy? - Lehmann, Norbert
Príklady šokujúcej reklamy vo svete. Dôsledky šokujúcej reklamy. Značky sa boja šoku. Za málo peňazí veľa hrôzy. Dôvody, prečo by sa mali veľké firmy šokujúcej reklamy vyhýbať.