Determinanty tvorby študijných programov v študijných odboroch Manažment a Ekonomika podniku - Slávik, Štefan, 1955-
Študijný program ako produkt. Koncepcie vzdelávania manažérov. Externé a interné determinanty tvorby študijného programu. Princípy zostavovania študijného programu.