O vyučovaní viacrozmerných štatistických metód na školách ekonomického zamerania - Kráľ, Pavol
Spôsob a možnosti vyučovania viacrozmerných štatistických metód na vysokých školách ekonomického zamerania. Kvantitatívne metódy na Ekonomickej fakulte UMB v B. Bystrici.