Blogy - hrozba alebo príležitosť ? - Prekopová, Petra
Blogy začínajú zohrávať čoraz dôležitejšiu úlohu pri nákupnom rozhodovaní spotrebiteľov. Ich najlepšie využitie. Blogeri a spotrebitelia, blogeri a firmy, blogeri a novinári. Vplyv mimofiremných blogov na firmu. Cieľové skupiny firemných blogov.