Otázky konvergencie v ekonomikách s fixným kurzom - skúsenosť pobaltských krajín - Stanová, Nadežda
Vývoj domáceho dopytu a HDP vrátane pohľadu na vonkajšiu nerovnováhu. Celková a sektorová analýza trhu práce so zameraním na vývoj miezd, produktivity a jeho dopadu na infláciu. Problematika úverového trhu a zadlžovania domácností. Vplyv fiškálnej politiky na ekonomiku. Zhrnutie a interpretácia záverov z jednotlivých okruhov pre ďaľšiu konvergenciu ekonomiky Slovenska.