Životné prostredie v mestách v kontexte s aktivitami Európskej únie - Gregor, Jozef
Environmentálne problémy európskych miest a ich riešenie. Európske aktivity na riešenie problémov životného prostredia v mestách. Tematická stratégia EÚ pre životné prostredie v mestách. Opatrenia na naplnenie cieľov Stratégie a ďalšie aktivity na podporu implementácie Stratégie.