Perspektívy a odporúčania pre slovenské firmy pôsobiace na ruskom trhu - Kašťáková, Elena, 1974-
Obchodné zvyklosti a charakteristika podnikateľského prostredia v Rusku. Možné formy podpory exportu slovenských podnikov na ruskom trhu - inštitúcie a internetové portály. Podmienky pôsobenia slovenských firiem na trhu Ruskej federácie. Obmedzenia exportu zo Slovenska do Ruska. Clá a dane. Netarifné bariéry dovozu do Ruska. Obmedzenia importu do Slovenskej republiky z Ruska. Finančné aspekty slovensko-ruského zahraničného obchodu. Odbytové možnosti slovenských firiem na ruskom trhu.