Optimálny rozvoj Bratislavy z hľadiska zachovania diverzity krajiny - Hrnčiarová, Tatiana
Zachovanie diverzity krajiny. Charakteristika urbanizovaného územia. Spôsoby sledovania diverzity krajiny mesta Bratislavy. Krajinnoekologicky pozitívne prvky, environmentálne problémy a krajinnoekologický potenciál a opatrenie v jednotlivých mestských častiach Bratislavy.