Spolupráce vysokých škol s podnikatelským sektorem zkušenosti ze světa - Škopová, Denisa
Teoretické koncepty spolupráce. Formy spolupráce. Inštitucionálna úroveň nadväzovania spolupráce. Formy nadväzovania spolupráce. Stretávanie vedúcich pracovníkov. Klastre. Vedeckotechnologické parky. Sprostredkovateľské centrá. Kluby absolventov. Združenie vysokých škôl. Riadenie vysokých škôl. Prekážky spolupráce vysokých škôl s podnikateľským sektorom. Riziká spolupráce.