Investovanie na ruskom trhu - príležitosti a možnosti - Gavaľová, Viera
Rusko ako investičný cieľ. Nízky vstup zahraničného kapitálu na ruský trh - jeho príčiny. Právna regulácia zahraničných investícií v Rusku. Príležitosti na ruskom trhu pre zahraničných investorov. Možnosti investovania a charakteristika najatraktívnejších oblastí dlhodobého investovania v Rusku: odevný a textilný priemysel, telekomunikácie, potravinársky priemysel, stavebníctvo. Perspektívy a podpora investovania, vytvárania výrobných kooperácií a spoločných podnikov.