Historické ceny v inflačnom prostredí - Hvastová, Jozefína, 1969-
Význam účtovníctva vo finančnom riadení podniku. Faktory ovplyvňujúce hodnoty položiek účtovných výkazov. Inflácia a účtovníctvo na báze historických cien. Súvaha v prostredí meniacich sa cien. Výkaz ziskov a strát v prostredí meniacich sa cien.