Postup účtovnej jednotky pri prechode na novú metodiku účtovania od 1. januára 2008 - Urbanová, Tereza
Od 1. januára 2008 budú všetky subjekty verejnej správy viesť účtovníctvo podľa opatrenia MF SR z 8. augusta 2007, ktorým sa ustanovujú podrobnosti o postupoch účtovania a rámcovej účtovej osnove pre rozpočtové organizácie, príspevkové organizácie, štátne fondy, obce a vyššie územné celky, uverejnené pod č. MF/16786/2007-31 vo Finančnom spravodajcovi č. 9/2007. Prehľad nových postupov účtovania účtovnej jednotky.