Od Sorbonny do Londýna-analýza dokumentů zajišťování kvality v trends I-V v souvislosti s komuniké a deklaracemi Boloňského procesu - Šebková, Helena
Charakteristika Sorbonnskej deklarácie. Európske vysoké školstvo. Trends I, Trends II, Trends III, trends IV, Trends V. Rozvoj mechanizmov zaisťovania kvality vysokého školstva v ČR.