Počítače a moderní technologie ve vzdělávání (zkušenosti z mezinárodní konference IASTED z Beijingu) - Vališová, Alena
Informatizácia výchovno-vzdelávacích činností. E-learning a využitie počítačov v kontexte moderných technológií vo vyučovaní. Moderné technológie. Najbežnejšie prostriedky používajúce sa v e-learningu.