Distanční vzdělávání a elearning v evropských zemích - Zlámalová, Helena
Vývoj európskej politiky v oblasti dištančného vzdelávania. Dištančné vzdelávanie a elearning pre celoživotné štúdium. Európske modely dištančného vzdelávania. Popis otvorených dištančných vzdelávaní v Európe. Porovnanie súčasných systémov vzdelávania.