Ciele controllingu v rámci koncepcie controllingu v samosprávnej jednotke - Baran, Dušan
Ciele kontrolingu v systéme riadenia. Funkcie kontrolingu v samosprávnej jednotke. Podpora riadenia službami pre vedenie samosprávnej jednotky. Doplnenie riadenia ďalšími výkonmi. Postavenie kontrolera v samosprávnej jednotke. Funkcia manažmentu v kontrolingu v samosprávnej jednotke. Deľba úloh a zodpovedností medzi manažérom a kontrolerom. Súhrnné znázornenie koncepcie kontrolingu.