Vedomosti - fenomén novej spoločnosti a ekonomiky - Sedlák, Mikuláš
Obsahové a terminologické vymedzenie pojmu vedomosti, znalosti, spoločnosť vedomostná, vedomostný manažment a manažment vedomostí. Názory rôznych autorov. Dôležitosť vedomostí v novej etape civilizácie. Osobitosti týchto vedomostí. Nové profesie orientované na efektívnu prácu s vedomosťami. Problematika hodnoty vedomostí.