Nové tendencie regionálneho marketingu v podmienkach samosprávy - Drábik, Peter, 1981-
Posiľňovanie samosprávy v rámci verejnej správy. Odlišnosti medzi marketingom v komerčnej sfére a marketingom samosprávy. Implementácia marketingu do výkonu samosprávy.