Vykazovanie zákazkovej výroby v účtovnej závierke podľa IAS/IFRS - Baštincová, Anna
Identifikácia zákazkovej výroby. Výnosy zo zákazky a náklady na zákazku. Vykazovanie výnosov a nákladov zo zákazky vo výkaze ziskov a strát. Vykazovanie zákaziek v súvahe. Účtovné zobrazenie transakcií, ktoré sa vzťahujú na zákazkovú výrobu. Zákazky s nulovým ziskom. Stratové zákazky. Prezentácia zákazky v účtovnej závierke dodávateľa.