Systémový prístup ku stanoveniu koncepcie controllingu podniku - Baran, Dušan
Postavenie controllingu v podniku. Vlastnosti podniku. Riadiaci a procesný systém podniku. Dlhodobá schopnosť existencie podniku. Doplnenie systému riadenia controllingom. Ciele controllingu. Charakteristika funkcií controllingu. Funfcie controllera.