Aktuálne problémy zobrazenia kurzových rozdielov v účtovníctve podnikateľov - Cenigová, Anna
Účtovné zobrazenie kurzových rozdielov. Postup pri účtovaní kurzových rozdielov podľa § 24 Opatrenia MF SR č. 23054/2002-92 v znení neskorších predpisov. Postupy na stanovenie akým kurzom prepočítať cudziu menu na slovenskú vrátane účtovania kurzových rozdielov.