Deľba prepravnej práce vo vzťahu k cene za prepravu a makroekonomickým ukazovateľom - Dolinayová, Anna
Kritériá deľby práce v doprave. Deľba prepravovanej práce v osobnej doprave a v nákladnej doprave. Zmena dopytu po individuálnej automobilovej doprave v závislosti od makroekonomických ukazovateľov. Zmena dopytu po cestnej a železničnej nákladnej doprave vzhľadom na zmenu ceny za prepravu.