Nástroje komunálnej podpory podnikania - Ježková, Renáta
Rozdelenie malých a stredných podnikov podľa kritérií akceptovaných Európskou komisiou. Mestá a obce ako základne podnikateľských aktivít. Komunálna podpora malého a stredného podnikania. Skupiny možných nástrojov komunálnej podpory hospodárstva. Finančná pomoc a politika daní a poplatkov. Propagácia ako najvýznamnejší nástroj podpory miestnej ekonomiky. Poradenstvo a servis.