Riziko v projektovom manažmente - Novák, Rastislav
Postavenie rizika v projektovom manažmente. Plán rizík projektu. Identifikácia a kvalitatívne hodnotenie rizika. Kvantifikácia rizika. Odozva na rizikové udalosti. Monitorovanie a kontrola rizík.