Zaměstnanci 50+ jako firemní stříbro - Kutchera, Peter
Od roku 2010 by mal pomer starších ľudí v pracujúcej populácii narásť až nad 40 percent a pomer medzi staršími a mladšími manažérmi by sa mal ustáliť asi na 50 percent. Súčasne sa v rámci globalizácie mení organizácia práce, ktorá stále flexibilnejšie reaguje na požiadavky trhu. Starší zamestnanci, ktorí boli dlhšiu dobu vystavení zvyklostiam tradičného pracovného prostredia, nie sú na nastávajúce zmeny dostatočne pripravení. Čo znamená tento vývoj pre zamestnancov 50+ a aké nevýhody a výhody to firmám prináša.