Současné česko-slovenské vztahy: nadstandardní vztahy s příchutí konfliktních zájmů - Kořan, Michal
Aké témy a faktory prítomné v česko-slovenských vzťahoch pôsobia v prospech ich naštandardnej úrovne a aké faktory majú potenciál tieto vzťahy komplikovať. Praktická rovina. Ideologicko-politická rovina.