Personální poradenství a služby
K čomu firmy potrebujú poradcov. Riadenie talentov a meniaca sa rola ľudských zdrojov. Firma a vlastní zamestnanci. Šance rastu sú najlepšia motivácia. Outsourcingová dohoda. Špecializovaný recruitment a jeho rub a líce. Využite development center alebo ako si udržať tých pravých. Zdravý životný štýl a výkon v zamestnaní. Rozdiely v povahe poradenských služieb. Personalista a manažér v riadení zmien.