Výdělky za stejnou práci se v EU liší - Kala, František
Niekoľko štatistických údajov poskytujúcich možnosť porovnať rozdiely ceny práce rovnakých profesií v niekoľkých krajinách EÚ a ukázať tempo zbližovanioa mzdového ocenenia práce v rámci EÚ.