Zásady pravidelného hodnocení - Urban, Jan
Dôležité zásady pravidelného hodnotenia, ktoré slúži ku zhodnoteniu cieľov za uplynulé obdobie a stanovenie nových cieľov, k motivácii aj korekcii pracovného chovania, k určeniu vzdelávacích potrieb a kariérnych plánov, k identifikácii talentov a k stanoveniu platov a odmien. Najčastejším zdrojom chýb je prílišná zložitosť, formalizmus a subjektivita hodnotenia.