Prvoradou témou legislatívy je euro - Grman, Štefan
Schválenie plánu legislatívnych úloh v januári 2008 slovenskou vládou na rok 2008. Dôležitou súčasťou legislatívneho plánu je novelizácia právnych predpisov súvisiacich so zavedením eura. Desať hlavných zákonov, ktoré budú upravovať problematiku zavedenia eura v určitých oblastiach práva. V legislatívnom pláne je aj štátna a verejná služba.