Ján Čarnogurský: "Osamostatnenie Slovenska prispelo k jeho dospievaniu"
Rozhovor redaktora časopisu Mezinárodní politika s Jánom Čarnogurským. Bilancia vývoja v Slovenskej republike za posledných 15 rokov. Súčasný stav česko-slovenských vzťahov. Zahraničná politika. Dôsledky vstupu do Schengenského priestoru. Zavedenie eura v SR - pozdvihnutie sebavedomia vo vzťahu k iným európskym národom.