Cementári spevneli, stavbári expandovali - Kukučka, Jaroslav
Podrobná analýza sektora akcií spoločností zabezpečujúcich bývanie. Cement ako základná stavebná surovina. Najvýznamnejšie globálne korporácie vo výrobe cementu. Investície do modernizácie a ekologizácie výrobných prevádzok. Vplyv informácií o vývoji cien domov. Rozmach stavebníctva.