Rozvoj bankového sektora, bytová výstavba a financovanie bývania v Slovenskej republike - Sivák, Rudolf, 1955-
Základné otázky financovania a rozvoja bytovej výstavby na Slovensku. Bankový systém a hypotekárne úvery. Situácia na trhu bývania - bytová výstavba v rokoch 2004-2006. Faktory ovplyvňujúce ceny bytov.